• Нов

Tempur Възглавница Comfort Pillow Signature

318,00 лв.
С вкл. данък
22125
Размер: 50 x 70
Количество

Възглавница Comfort Signature е направена от материала Tempur®, за да обгърне перфектно вашите глава, врат и рамене. Тя се адаптира към извивките ви за продължителна опора и комфорт с облекчаване точките на напрежение.

Класическа възглавница
Традиционна правоъгълна форма 
Меко към средно усещане 
Размер: 70 x 50 / 65 x 47 см
Пълнеж от микро възглавнички от материал Tempur®
Стилен калъф с геометричен дизайн. Калъфът се сваля и може да се пере до 60°С.

* Изборът на подходяща възглавница може да подобри позицията на тялото ви през нощта и това да се отрази позитивно на качеството на съня ви.

За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал Tempur® е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. Tempur® e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С Tempur® милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Материалът Tempur® е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът – днес Tempur® е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън! 

С Tempur® спите дълбоко всяка нощ, и се събуждате свежи и спокойни всеки ден. 22125

No customer reviews for the moment.

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password