• -224,50 лв.
  • Нов

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК ΝΑΝΙ AIR GEL

898,00 лв.
673,50 лв. Спестявате 224,50 лв.
С вкл. данък
1910
Размер: 164 / 190
Количество

ΝΑΝΙ AIR GEL Box представлява новото и различно във Вашата спалня. Технологично иновативния материал обединява свойствата на пяна с гел. Сливането им комбинира най – важните свойства за добър нощен сън. AIR GEL диша, гали, поддържа и същевременно намалява и облекчава налягането в точките на допир с тялото. По– високата постоянна еластичност улеснява движенията по време на сън. Притежава хигиенна устойчивост.

Благодарение на отворена и еластична, но не характерна за нормален PU клетъчна структура, хибридната пяна спомага за поддържането на тялото във всяка, дори и не традиционна позиции за сън. Комбинацията между физически свойства и еластичност смекчава и разпределя възникналия натиск. В същото време AIR GEL пяната предоставя приятен микро климат за сън без значение от температурата и сезон на годината.

ΝΑΝΙ AIR GEL Βοx от НАНИ облекчава напрежението в точките на натискът, поддържа оптимално тялото в пространството и дишайки се вентилира и самопочиства в дълбочина. С тези свойства нашата иновативна НАНИ гел пяна покрива критериите за спокоен нощен сън. Поставяме нови стандарти за най – високо ниво на комфорт за да се насладите на добър сън за щастлив живот.

1910

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password