• Нов

Ортопедичен топ матрак Verthe Strech

425,00 лв.
С вкл. данък
157_3634

Меките и еластични ребра на Verthe Strech  практически не създават неудобство по време на сън VertheStrech е идеално решение за поставяне върху съществуващия матрак  /не се препоръчва за поставяне върху матрак от мемори пяна/ , разтегателни дивани , шезлонги и друг тип твърди повърхности.

Размер: 82/190 см.
Количество

Топ матрака Verthe Strech притежава всички основни функции на  матрак за сън от серията Verthora.

Грижата за гръбначния стълб и неговата коректна анатомична позиция са в основата на правилната „работа“ на всички тъкани и органи в човешкото тяло. Топ матрака Verthe Strech е с прецизно разработено оребряване..

Меките и еластични ребра на Verthe Strech  практически не създават неудобство по време на сън Verthe Strech е идеално решение за поставяне върху съществуващия матрак  / не се препоръчва за поставяне върху матрак от мемори пяна/ , разтегателни дивани ,шезлонги и друг тип твърди повърхности. Топ матрака е лесен за пренасяне, като се навива на руло, това го прави изключително удобен за използване навсякъде. Mоже да се изработи по индивидуален размер и форма по шаблон, което го прави перфектно решение и в случаи на каравани, кемпери, яхти, камиони.

Формата на ребрата и характеристиките на калъфа „Verthora“ осигуряват комфортен сън през лятото и зимата поради разпределението на температурата и влажността.

Основните предимства на топ матрак Verthe Strech са:

  • Подобрява качеството на съня
  • Релаксация на дълбоката мускулна тъкан
  • Подобрява лимфния поток

Характеристики на матрака

Височина на матрака – 10 см.

  • Traction система, осигуряваща щадящо обтягане на гръбначния стълб в две противоположни посоки – към главата и към краката
  • Подходящ за поставяне върху матрак или разтегателен диван
  • Може да се изработва и по индивидуални размери
  • Калъфът на матрака е с висока еластичност и съдържа 80% памук. Лесно се сваля и пере.

Матраците имат точно определена посока на позициониране върху подматрачната рамка или друга твърда основа.

  • Матраците на Verthora подобряват качеството на съня при хора, които изпитват болки в гръбначния стълб;
  • Силно гъвкава адаптация на гръбначния стълб във всички позиции за сън;
  • Релаксация на дълбоката мускулна тъкан;
  • Подобряване на метаболитната доставка на прешленните дискове;
  • Движенията на Вашия партньор се поемат от ребрата на матрака, вместо да се прехвърлят към Вас. Това е от изключителна важност, ако спите по-леко и лесно се будите;
  • Еластичните ребра осигуряват вентилация.

ВАЖНО: Спецификата на продукта и неговите терапевтични свойства не позволяват завъртането на матрака в посока различна от указаната!


I. Начин на експлоатация
Легнете върху системата така, че единичното централно сърцевидно ребро на системата да съвпада с върха на лумбалната кривина (приблизително на нивото на пъпа);

II. Чаршафи и нощно облекло
За да може оптимално да се движат ребрата на матрака е желателно използването на специални еластични чаршафи „Verthora“,те са по-разтегливи на дължина, отколкото на ширина и са специално проектирани за системата Verthora. Нощното облекло е за предпочитане да е от тънък трикотаж.

III. Как да легнете на матрак за спане
Препоръчително е матрака да се комбинира с възглавница за сън VertheSupport, за да се структурира правилна позиция по цялата дължина на матрака. Опитайте се да легнете така, че оребрената ролка на възглавницата да съвпада с шийната ви извивка с подходящ за вас матрак за спане, тогава ще постигнете равномерно разпределение на натоварването върху повърхността на тялото.

IV. Бележки
Често началото на терапията е свързано с период на пристрастяване. В този случай през първата нощ можете да поставите чаршаф от обикновена тъкан на леглото, което ще намали силата на теглене, като същевременно запази ефекта на релаксация (релаксация) с равномерно разпределение на товара върху повърхността на тялото.



157_3634

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password