• Нов

Матрак Tempur Pro Plus SmartCool Medium Firm 25

8880,00 лв.
С вкл. данък
33269
Размер: 160 / 200
Количество
-->

Пригответе се за по-прохладен и по-спокоен сън. Представяме ви новият TEMPUR Pro® SmartCool™ нашият най-адаптивен и най-охлаждащ матрак. Изцяло новият TEMPUR® Advanced материал във вътрешността на матрака, облекчава 20% повече натиск*, абсорбира повече движение и се адаптира още по-добре. В допълнение калъфът QuickRefresh™ може лесно да се свали и изпере, а иновативната технология SmartCool™ абсорбира излишната топлина, осигурявайки прохладно свежо усещане.

ХАРАКТЕРИСТИКА

 • ВИСОЧИНА 25 СМ 
 • 5 см материал TEMPUR® Advanced
 • 5 см материал TEMPUR® Dynamic Support Technology
 • 7,5 см устойчива основа DuraBase
 • 7,5 см устойчива основа DuraBase™
 • Средно твърд към твърд матрак
 • Едностранен
 • Ортопедичен
 • Оформяне според точните извивки, за индивидуална опора и комфорт
 • Материал TEMPUR® Advanced
  Най-иновативният материал до момента. Той облекчава 20% повече натиск*, абсорбира повече движение и се адаптира още по-добре. Милиарди ултра чувствителни клетки реагират на индивидуалните ви форми, тегло и топлина, оформяйки се по всеки сантиметър от вашето тяло. Така ще изпитате комфорт и опора на съвсем ново ниво. За наистина пълноценен сън. 
 • TEMPUR® Dynamic Support Technology
  Работи заедно с TEMPUR® материала, за да осигури опора на тялото и допълнителна лекота при движение.
 • Технология TEMPUR DuraBase™
  Работи заедно с горните слоеве, осигурявайки дълготрайни комфорт и опора.
 • Калъф Quickrefresh™ с технология SmartCool™
  Ултра мекият калъф QuickRefresh™ може лесно да се почисти - просто свалете горната част на калъфа и го изперете в перална машина на 40°C. Иновативната технология SmartCool™ в калъфа абсорбира отделената от тялото излишна топлина и осигурява прохладно свежо усещане.

Продуктовата безопасност е важен приоритет на TEMPUR®. Работим с някои от най-строгите сертификати за безопасност на продуктите и най-изтъкнатите институти за тестове, за да се гарантира, че продуктите ни са без вредни вещества и емисии. 

LGA извършва тестване на нашите материалите TEMPUR®. Като ги сертифицираме с тестовите знаци LGA, имаме документирано доказателство, че те отговарят на по-висок стандарт за качество и продуктова безопасност. 
Виж сертификат LGA

Това дава информация на потребителите, че продуктите на TEMPUR са тествани за вредни вещества и не са токсични, което дава увереност в тяхната безопасност.

OEKO-TEX® Отговаряме на изискванията на най-високите стандарти за качество, социална и околна среда, както на продуктите (OEKO-TEX® Стандарт 100), така и начинът на тяхното добиване и производство (OEKO-TEX® STEP).
Виж сертификат OEKO-TEX® STEP

Използвайте протектор за матрак, така осигурявате максимална защита за вашия матрак от замърсяване, появата на петна и проникването на течности.

*На базата на вътрешни тестове, сравняващи материал TEMPUR® Original с TEMPUR® Advanced проверени от Dan Foam ApS в периода февруари юли 2021

За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал TEMPUR е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. TEMPUR e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С TEMPUR милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Матраците TEMPUR се приспособяват към тялото ви, като на практика отстраняват болезнените точки на напрежение и намаляват нуждата от въртене в търсене на удобна и безболезнена поза за сън. Материалът TEMPUR е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът-днес TEMPUR е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт за най-добрия сън!33269

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password