• Нов

матрак PRO BONNELL

369,00 лв.
С вкл. данък
22024237-1_24
  • Категория: двулицев пружинен матрак, 23 см +/-1 см
  • Ядро: Бонел пружинна система, износоустойчива полиуретанова Body Care™ пяна, филц 600 гр/кв.м
  • Еластичност: Една страна на комфорт: мека
  • Външен калъф: Без цип
Размер: 160 / 200
Количество

Комфорт и здравина за твоето Спокойствие

Матрак Pro Bonnell е перфектният избор за тези, които търсят съчетание от здравина, комфорт и отлична проветривост. С класическа пружинна система тип Бонел, този модел осигурява дълготрайна стабилност благодарение на подсилената тел с 4 навивки, която гарантира оптимална поддръжка на тялото.

Ядрото на матрака е изградено от висококачествена Body Care™ пяна, устойчива на износване и деформации. Благодарение на полиуретановия борд и филца с плътност 600 гр/кв.м, матрак Pro Bonnell предлага допълнителна стабилност и дългогодишна употреба. Моделът е двулицев, което позволява периодично обръщане за запазване на свежестта и удължаване на експлоатационния живот.

Изчистеният дизайн и антибактериалната дамаска с негорима обработка правят матрак Pro Bonnell не само практичен, но и безопасен избор за всяко домакинство или хотел. Насладете се на спокоен и комфортен сън с този надежден и издръжлив матрак.

Как съчетахме устойчивост и стабилна опора?

Бонел пружинна система

Класическа и добре позната пружинна система. Свързаните помежду си пружини осигуряват устойчива опора, дори в точките с най-голям натиск. Издръжлива и стабилна система, с добра еластичност и дълъг живот.

Полиуретанова Body Care™ пяна

Материал с добра плътност, който поддържа тялото и предотвратява създаването на изолирани зони на тежест и дискомфорт. Полиуретановата пяна е лесна за профилиране, което ѝ придава допълнителни анатомични свойства.

Иглонабит филц

Използва се като разделителен слой върху пружинените пакети за стабилизиране на структурата и равномерно разпределение на товара по цялата площ на матрака.

Текстил

Антибактериална дамаска с обработка за негоримост. 

 

За кого е подходящ матрак PRO BONNELL?

Двулицевият матрак Pro Bonnell е перфектен за тези, които ценят практичността и класическите решения, предпочитайки доказани и надеждни продукти.

Избери матрак Pro Bonnell – практичен, комфортен и дълготраен!

22024237-1_24

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password