SILVERPLUS

639,00 лв.
С вкл. данък
521
Ако сте любители на разнообразието - 4 твърдости в един матрак.
Размер: 82 / 190
Количество

МАТРАК
Произведен в Италия Доставен на хигиенично, вакуумирано руло Ядро с високоеластична пяна, слой мека еластична пяна и 3 см мемори Анатомична и ортопедична опора Ядро от високоеластична пяна Сребърен калъф с цип от две части Външен калъф с цип
SilverPlus  е матрак с различни по твърдост страни и  ядро от три вида пяна, съчетани, за да предоставят  средна по твърдост опора  на тялото. От едната страна на калъфа е добавен допълнителен  слой мемори пяна , за да намерите най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на isleep е високоеластичен материал, който реагира  първо на тежест и после на топлина . Това позволява да усещате матрака си по един и същ начин, независимо от сезона и температурата в помещението.

 
Калъфът на матрака е обработен със сребърни йони, които възпрепятстват задържането на влага, прах, акари и бактерии. Среброто влияе положително на кръвообращението. За максимална хигиена, ядрото в матрака е със сваляем калъф с цип, който може да се пере лесно в домашни условия.
521

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password