DUOSENSE

325,00 лв.
С вкл. данък
502
За търсещите стабилна, ортопедична опора.
Размер: 82 / 190
Количество

МАТРАК
Произведен в Италия Доставен на хигиенично, вакуумирано руло Ядро от високоеластична пяна Антиалергична и антиакарна обработка на текстила
DuoSense е твърд, двулицев матрак. От   по-меката страна  на матрака  са добавени 3 см мека пяна. Подходяща е за търсещите стабилна ортопедична опора в позиция за сън настрани. От другата страна на матрака усещането е за  твърда ортопедична основа  и стабилна опора на цялото тяло. По-твърдата страна е подходяща за позиция на сън по гръб.


Ядрото на DuoSense е от   16 см пяна с дълготрайна еластичност . Тя е устойчива на натиск, не се деформира и гарантира дълготрайна издръжливост. Тялото получава стабилна опора в основните точки на контакт с матрака – рамене, таз и крака, което осигурява  правилна позиция на сън с изправен гръбначен стълб .


Антиалергичният текстил   осигурява суха среда за сън и предпазва от задържане на влага в матрака. Високата проветривост позволява постоянна циркулация на въздух и възпрепятства задържането на прах. 
Всички матраци на isleep са двулицеви и могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба. Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха. 


502

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password