• -438,75 лв.

Maestro Dual

2925,00 лв.
2486,25 лв. Спестявате 438,75 лв.
С вкл. данък
1254
Средномек матрак с Dual Core технология, съчетаваща две ядра в един общ калъф за индивидуален комфорт на всеки партньор.
Размер: 82 / 190
Количество

Dual Core® технология : Dual Core® технология възможност за избор на 4 различни комбинации на твърдост в един матрак.
Многослойно ядро : Високотехнологично петслойно ядро за балансирана опора и изключително удобство.
Стилен дизайн : Стилен италиански дизайн.
Memory Foam HD® : реагира на натиск и топлина, обгръща тялото и предоставя комфортна опора.
Зимна и лятна страна : комфорт през всички сезони
Модерен, средномек матрак с многопластово ядро от високоеластична пяна, мемори пяна и пяна Aquabreeze, които създават съвършен баланс на усещанията.
Dual Core® технологията в матрак Maestro Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - средна и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите четири възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден-среден, средномек-среден или среден-средномек и средномек-средномек. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака.
Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.
Memory Foam HD® пяната в калъфа, текстила и от двете страни на матрака реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви.
Пяната Aquabreeze е създадена по иновативна водна технология и притежава дълготрайна еластичност. Отворената й клетъчна структура позволява постоянен приток на въздух.


Матракът е с две страни - зимна и лятна. Лятната е от висококачествен текстил, който предлага прохлада чрез състава си от лен и коприна. Съчетани с хипоалергенни нишки.

ВИСОЧИНА:35
ТВЪРДОСТ:Мек или средномек
1254

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password