подматрачна рамка WELLNESS 810

213,00 лв.
С вкл. данък
24000376-_688

Подматрачна рамка с пружиниращи PVC профили

Размер на подматрачна рамка: 80 / 200
Количество
-->

Възможност за многопластов комфорт

Подматрачна рамка Wellness 810 е революционна високотехнологична система за спане на матрак, предназначена да ти осигури несравним комфорт, равномерна и гъвкава поддръжка на тялото. Тази иновативна система за сън разполага с динамични, наподобяващи цветя PVC елементи, които работят самостоятелно и имат приятен пружиниращ ефект.

Едно от ключовите предимства на подматрачната рамка Wellness 810 е способността да се оформя според формата на тялото и естественото да допринася за изравняване на гръбначния стълб. Подматрачна ламелна система от най-висок клас, която гарантира равномерно разпределение на тежестта на тялото по цялата повърхност на матрака. Подматрачната рамка Wellness 810 дава възможност за индивидуално регулиране степента на твърдост в различните области, съобразно личните предпочитания и нужди на тялото.

База от ламели, изработени от слоесто слепена букова дървесина, посредством щифтове се захващат към рамката, което гарантира здравина на сглобката и стабилност при движението на ламелите. Върху базата са разположени регулатори на твърдост, които дават възможност за персонализиране според теглото и индивидуалните анатомични характеристики. Движението на всеки един от елементите е напълно независимо, което гарантира мобилност във всички посоки.

Инвестицията в подматрачна рамка Wellness 810 е интелигентен избор за тези, които ценят качеството на съня си и общото си благосъстояние.  Събуди се отпочинал и готов за новия ден.

* Някои от елементите на рамката (пр: захващащи механизми, носачи на ламелите) е възможно да имат разлики в цвета

  • по-меко усещане: премахването на синия елемент позволява свободно движение на регулатора във всички посоки, а поддръжката се омекотява. Всеки елемент реагира индивидуално на тежестта на тялото, елиминира напрежението и помага за правилната позиция на тялото.(1)
  • по-твърдо усещане: запазването на синия елемент фиксира по-стабилно регулатора и ограничава движенията му.(2)

ПРЕПОРЪКИ:


ЗОНА 1 (глава и рамене): по-мека – за максимална адаптивност в областта на врата и раменете, като целта е да се гарантира правилно подравняване на тялото и гръбнака, за да се избегне напрежението в съответните области.

ЗОНА 2 (ханш и бедра): по-твърда – за стабилна поддръжка и възможност да поема прецизно тежестта на тялото в тази зона и да се следва плавно извивките му.

ЗОНА 3 (колена и стъпала): по-мека – подпомага доброто кръвообращение, спомага да се отпусне мускулатурата и да се елиминира напрежението в тези части на тялото

24000376-_688

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password