• Нов

Ергономична седалка Verthe Pelvis

132,00 лв.
С вкл. данък
177_178
  • Много меко поддържа бедрата и седалищните части, с което се подпомага нормалното кръвообращение на краката;
  • Изработена от екологично чист пенополиуретан, който е противоалергичен, еластичен, издръжлив и не съдържа вредни химикали;
  • Лесно преносима и добре прилягаща върху всякакъв вид повърхности;
Цветове: Черен
Количество

Ортопедичните седалки Verthe Pelvis и Verthe Pelvis Pro са иновация от ново поколение. Те възстановяват  правилната позиция на тялото, като се адаптират към персоналната грижа за служителите на работното място.

Седенето, от друга страна не е пасивен процес, тъй като гръбначният стълб сам по себе си не може да стои изправен. Гръбнакът се контролира от сложен мускулен корсет, а чувството на неудобството всъщност е основният симптом за умора.

Тялото се приспособява към изкривената работна среда, като на свой ред това стартира процеси на деформация  в гръбнак, таз, рамене, раменен пояс.

Решаването на тези проблеми е в основата на създаването на офис системата Verthora.

Най-важното предимство на седалката Verthe Pelvis Pro е грижата за седалищната област и таза при хора, които прекарват по-голямата част от деня в седнало положение. Конструирана и базирана на анатомичната структура на таза и опашната кост при човека, седалките Verthe Pelvis са съобразена с точките на натиск в седнало положение.


Характеристики на ортопедичната седалка VerthePelvise

Ергономичната седалка насочва правилната позиция на тялото върху стола или седалката на колата, така че дори след дълго заседяване да не усещате умора и дискомфорт. Седалката осигурява превенция на възпалението на седалищния нерв, а механичната и структура стимулира циркулацията на кръвта в тазовата област. Ортопедичната седалка е предназначена за подобряване микроциркулацията на кръвообращението в органите на малкия таз, премахване на болките в гръбнака в областта на опашната кост, кръста и гърба и нормализиране на тонуса на седалищните мускули в седнало положение. Конструкцията на възглавничката има специална форма, която много меко поддържа бедрата и седалищните части, с което се обезпечава нормално кръвообращение на краката.

Поради това те са изключително полезни при:

  • Профилактика на различни заболявания, включително и хронични (остеохондрози) на гръбнака в областта на опашната кост, кръста и гърба.
  • Профилактика и лечение на хора с увреждания (в инвалидна количка);
  • Изправяне на позата при възрастни и ученици;
  • Профилактика и лечение на други заболявания на гръбначния стълб;
  • Подобряване на микроциркулацията;
  • Подобряване на мозъчната функция, концентрацията и издръжливостта при професии, свързани с продължителни периоди на седене (офис служители, професионални шофьори всички, които прекарват седнали продължително време);

Описание на продукта

  • Изработена от екологично чист пенополиуретан, който е противоалергичен, еластичен, издръжлив и не съдържа вредни химикали
  • Леснопреносима и добре прилягаща върху всякакъв вид повърхности
  • VerthePelvis Pro – ръчно тапицирана повърхност, която следва всеки контур на оребрената конструкция. Това допринася за по-добрата циркулация на въздуха


Размери на седалката:
43/ 41/ 5 см

Възможност за избор на цвят – черен, сив


Поставете седалката върху стола

Фиксирайте с колана



177_178

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password