• Нов

възглавница SILVER SPA

89,00 лв.
С вкл. данък
25002020
  • Материал: Профилирана и вентилирана мемори пяна
  • Вътрешен калъф: 100% полиестер
  • Външен калъф: Сваляем, текстил Silvercare (97.5% полиестер, 2.2% сребърни/ памучни влакна 10/90)
  • Размери: 40/60/12 см
Количество

Мемори възглавница Silver Spa - Лукс и комфорт за твоя сън. Възглавница с адаптивен дизайн, която осигурява отличен комфорт и стабилна опора.

С какво помага ядрото от мемори пяна? - Възглавницата се адаптира към формата на главата и врата, предоставяйки оптимална поддръжка и намалявайки напрежението в мускулите. Мемори пяната помага за правилното позициониране на гръбначния стълб по време на сън. Дизайнът с профилирана повърхност подобрява еластичността на ядрото и осигурява допълнителен комфорт. Напречните канали по повърхността създават приятен микро-масажиращ ефект, който подобрява кръвообращението и насърчава спокойния сън.

Възглавницата е нежна към кожата и притежава антибактериални свойства благодарение на сребърните нишки, които предотвратяват развитието на бактерии и неприятни миризми. Външният калъф може лесно да се сваля и пере, осигурявайки допълнителна свежест и хигиена. Вътрешният калъф е изработен от 100% памучно трико, което допълва комфорта и мекотата на възглавницата.

Възглавница Silver Spa е създадена за хора, които ценят висококачествения сън и искат да се събудят освежени и заредени с енергия. 

25002020

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password