• Нов

възглавница ALOE MASSAGE

89,00 лв.
С вкл. данък
25001918
  • Материал: Профилирана и вентилирана мемори пяна
  • Вътрешен калъф: 100% полиестер
  • Външен калъф: Сваляем, текстил Aloe Vera - 100% полиестер 
  • Размери: 40/60/12 см
Количество

Възглавница Aloe Massage е от Мемори пяна и мек плат с Алое Вера, изключително нежен на допир.

Открий новото ниво на комфорт и релакс с възглавницата Aloe Massage. Създадена с внимание към здравето и удобството, тази възглавница комбинира иновациите в дизайна и материалите, за да осигури ненадминат комфорт през цялата нощ.

Ядрото от профилирана и вентилирана мемори пяна се адаптира се към формата на главата и врата, осигурявайки персонализирана поддръжка и намалявайки напрежението в мускулите. Вентилираната структура позволява свободна циркулация на въздуха, предотвратявайки натрупването на влага и топлина. Проектирана за оптимална поддръжка на гръбначния стълб, Aloe Massage помага за правилното позициониране на тялото и намалява риска от болки и схващания.

Вътрешният калъф е изработен от 100% полиестер, осигурявайки дълготрайна издръжливост и лесна поддръжка. Възглавницата е хипоалергенна и устойчива на акари, което я прави идеална за хора с алергии. Външният калъф е обработен с Aloe Vera, което придава допълнителна мекота и освежаваща текстура, създавайки усещане за релакс и благополучие. Специалният дизайн с масажиращи елементи стимулира кръвообращението и спомага за релаксация на мускулите.

Създадена да съчетава функционалност и лукс, възглавницата Aloe Massage е идеалното решение за всеки, който търси съвършен сън. 

25001918

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password