MEMOGEL

135,00 лв.
С вкл. данък
76
ИНОВАТИВНА КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ МЕМОРИ ПЯНА И ГЕЛ ПЯНА
Количество


Произведена в Италия Mемори пяна + гел пяна Антибактериална обработка на текстила Външен калъф с цип Вътрешен калъф с цип подходящ за пране в домашни условия
Възглавница Memogel е с двуслойно ядро от мемори пяна в комбинация с гел пяна . Възглавницата е с класическа форма, подходяща за спане по гръб и настрани.

Мемори пяната е изключително високоеластичен материал, изобретение на НАСА, който реагира на тежест и топлина и потъва, давайки едновременно опора и комфорт за врата и главата. Това дава възможност да се отпуснете и допринася за спокоен сън без въртене.
Гел пяната е нова технология, която съчетава предимствата на високоелатсичната пяна и гела. Има охлаждащ ефект и гарантира изключителен комфорт. Малките отвори в нейната структура (Air технология), осигуряват непрекъсната циркулация на въздуха за по-здравословна и прохладна среда за сън.
Калъфът с цип може да се сваля и да се пере в домашни условия на температура до 40°С. Текстилът на калъфа е с антиалергични и антибактериални характеристики, благодарение на обработката му с  Алое вера.
76

Техническо описание

Дължина
42
Ширина
70
Височина
12

No customer reviews for the moment.

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password