Tempur Възглавница Original

288,00 лв.
С вкл. данък
16987
Размер: 50 / 31 / 8/5
Количество

Възглавница Tempur® Original спомага за правилната позиция на гръбнака при спане по гръб или настрани. Оформя се според естествените извивки и спомага за пълното отпускане на мускулите в областта на врата и раменете, като облекчава всякакъв дискомфорт. Моделът има много добри терапевтични качества. 

Ергономичен модел
Твърдо усещане
Размер: 40x26x7/4 см (Junior); 50x31x8/5 см (S); 50x31x10/7 см (M); 50x31x11.5/8.5 см (L); 50x31x13/10 см (XL)
Материал Tempur®
Калъфът се сваля и може да се пере до 60°С.

Продуктовата безопасност е важен приоритет на TEMPUR® Работим с някои от най-строгите сертификати за безопасност на продуктите и най-изтъкнатите институти за тестове, за да се гарантира, че продуктите ни са без вредни вещества и емисии. 

LGA извършва тестване на нашите материалите TEMPUR®. Като ги сертифицираме с тестовите знаци LGA, имаме документирано доказателство, че те отговарят на по-висок стандарт за качество и продуктова безопасност. 
Виж сертификат LGA

Това дава информация на потребителите, че продуктите на TEMPUR са тествани за вредни вещества и не са токсични, което дава увереност в тяхната безопасност.

OEKO-TEX® Отговаряме на изискванията на най-високите стандарти за качество, социална и околна среда, както на продуктите (OEKO-TEX® Стандарт 100), така и начинът на тяхното добиване и производство (OEKO-TEX® STEP).
Виж сертификат OEKO-TEX® STEP

Маркировка „CE“ Някои продукти на TEMPUR имат маркировка „CE“, която се поставя на медицински изделия (клас 1). Това означава, че характеристиките на този продукт отговарят на изискванията на Директива 93/42/ЕИО. Про­верете етикета за почистване, за да видите дали продукта, който сте закупили, е с обозначение „СЕ“.
Виж сертификат CE

Продуктите с CE маркировка са предназначени за домашна употреба.   

* Изборът на подходяща възглавница може да подобри позицията на тялото ви през нощта и това да се отрази позитивно на качеството на съня ви.

За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал Tempur® е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. Tempur® e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С Tempur® милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Материалът Tempur® е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът – днес Tempur® е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън! 

С Tempur® спите дълбоко всяка нощ, и се събуждате свежи и спокойни всеки ден. 16987

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password