• Нов

Tempur Възглавница Original

195,00 лв.
С вкл. данък
16986
Размер: Junior - 40x26x7/4
Количество

Възглавница Tempur® Original спомага за правилната позиция на гръбнака при спане по гръб или настрани. Оформя се според естествените извивки и спомага за пълното отпускане на мускулите в областта на врата и раменете, като облекчава всякакъв дискомфорт. Моделът има много добри терапевтични качества. 

Ергономичен модел
Твърдо усещане
Размер: 40x26x7/4 см (Junior); 50x31x8/5 см (S); 50x31x10/7 см (M); 50x31x11.5/8.5 см (L); 50x31x13/10 см (XL)
Материал Tempur®
Калъфът се сваля и може да се пере до 60°С.

* Изборът на подходяща възглавница може да подобри позицията на тялото ви през нощта и това да се отрази позитивно на качеството на съня ви.

За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал Tempur® е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. Tempur® e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С Tempur® милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Материалът Tempur® е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът – днес Tempur® е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън! 

С Tempur® спите дълбоко всяка нощ, и се събуждате свежи и спокойни всеки ден. 16986

No customer reviews for the moment.

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password