• -53,90 лв.

VITALCARE

539,00 лв.
485,10 лв. Спестявате 53,90 лв.
С вкл. данък
38
Ако днес ви харесва малко мемори пяна, а утре повече - просто обърнете от другата страна.
Размер: 82 / 190
Количество

МАТРАК
Произведен в Италия Доставен на хигиенично, вакуумирано руло Ядро от високоеластична пяна Слой мемори пяна от двете страни Вътрешен калъф с цип, подходящ за пране в домашни условия Външен калъф с цип Горната част на калъфа – преносим топматрак Антиалергична и антиакарна обработка на текстила
VitalCare e двулицев матрак със средна мекота . От едната му страна има 3 см мемори пяна, която разпределя равномерно тежестта на тялото и намалява въртенето по време на сън. Това дава допълнителен комфорт и възможност да се насладите на спокоен сън и лесно заспиване.

От другата страна на матрака има 1 см мемори пяна. Можете да изберете предпочитаната от вас твърдост, спрямо лицето на матрака. Текстилът е с вплетени меки влакна, третирани срещу акари и бактерии . Горната част на калъфа може да се отдели изцяло и да се използва като преносим топматрак от 100% мемори пяна.
Сърцевината на матрак VitalCare е от високоеластична пяна с ортопедични характеристики. Тялото получава стабилна опора в основните точки на контакт с матрака – рамене, таз и крака, което осигурява правилна позиция на сън с изправен гръбначен стълб. За максимална хигиена сърцевината на матрака е обгърната от вътрешен калъф с цип.
38

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password