Възглавница One by Tempur M

261,00 лв.
С вкл. данък
29829
Размер: 50 / 31 / 10/5
Количество

Възглавница One by Tempur осигурява 100% комфорт по време на сън! Възглавницата облекчава дискомфорта в областта на главата, врата и раменете.  Гарантира стабилна опора при всички пози за сън  

Размер: 50 х 31 х 10/5 см.
Мекият изящно ушит калъф се сваля и поставя лесно с помощта на цип. Калъфът може да се пере до 60°С.

* Изборът на подходяща възглавница може да подобри позицията на тялото ви през нощта и това да се отрази позитивно на качеството на съня ви.

За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал Tempur® е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. Tempur® e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С Tempur® милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Материалът Tempur® е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът – днес Tempur® е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън! 

С Tempur® спите дълбоко всяка нощ, и се събуждате свежи и спокойни всеки ден. 


29829

No customer reviews for the moment.

Related Products ( 16 other products in the same category )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password