• Нов

Tempur Възглавница Ombracio

426,00 лв.
С вкл. данък
16985
Размер: 60 x 50
Количество

Възглавница Tempur® Ombrocio e с уникален патентован дизайн, с извивки отстрани, проектирана така, че да повдига и да дава
опора на раменете ви при спане по корем. Многобройните микровъзглавнички Tempur®, намиращи се в структурата й
ви позволяват да я прегръщате и мачкате, за да откриете най-удобната поза за сън.

Средно твърд модел
Пълнеж от микро възглавнички от материал Tempur®
Размер: 60x50 / 56x48 см
Калъфът се сваля и може да се пере до 60°С.

* Изборът на подходяща възглавница може да подобри позицията на тялото ви през нощта и това да се отрази позитивно на качеството на съня ви.

За най-добрия сън! Освобождаващият напрежението материал Tempur® е уникално откритие, резултат от научните изследвания на НАСА за преодоляване на огромното напрежение, което изпитват астронавтите по време на излитане. Tempur® e виско-еластичен, термочувствителен материал, който се приспособява според точните очертания на тялото ви. С Tempur® милиарди отворени клетки осигуряват пълна опора, там където се нуждаете от нея, без обратно напрежение. Той доказва, че един матрак не трябва да бъде твърд или мек – той може да е и двете. Материалът Tempur® е мек там, където искате, и твърд там, където е необходимо™. Резултатът – днес Tempur® е глобална марка, разпознавана от милиони хора в цял свят като символ на иновативност, качество и престиж. Невероятно съчетание от опора и комфорт – за най-добрия сън! 

С Tempur® спите дълбоко всяка нощ, и се събуждате свежи и спокойни всеки ден. 16985

No customer reviews for the moment.

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password