Baby Friends

159,00 лв.
С вкл. данък
757
Бебешки матрак с антибактериален текстил и свеж дизайн
Размер: 65 / 110
Количество

МАТРАК
5 г. гаранция Произведен в Италия Високоеластична пяна за правилна позиция на тялото Не задържа влага - хигиенична среда за съд Антиалергичен и антибактериален текстил Без кокос
Baby Friends е твърд, ортопедичен бебешки матрак. Ядрото му е от  100% високоеластична пяна , която осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж. За да спи вашето бебе още по-спокойно, добавихме комфортен слой пяна в текстила за най-деликатен контакт с нежната бебешка кожа. Текстилът е с антиалергична и антибактериална обработка. 


Baby Friends  не съдържа кокос и осигурява здравословна среда за сън с максимална проветривост и извеждане на влагата.


Матракът може да се обръща и върти, като се препоръчва завъртането в позицията глава-крака поне два пъти годишно. Това възпрепятства износването на материалите на едно място и гарантира по-спокоен и комфортен сън за вашето дете. 
За максимална хигиена е добре върху матрака да се използва непромокаем протектор , както и самият матрак да се постави на подматрачна рамка. Рамките на isleep са висококачествени и се сглобяват лесно, подобряват комфорта и не позволяват задържане на влага и прах.


Цена за нестандартен размер: 225 лв/кв.м. Нестандартни размери по-малки от 60/120 см се изработват на цена равна на цената за размер 60/120 см. Срок за изработка на нестандартни размери - до 60 работни дни.


757

No customer reviews for the moment.

Свързани продукти ( 16 други продукти в същата категория )
To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password